25119292
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
AINHOA HUDPLEJEPRODUKTER

Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative skønhed ved brug af skønhedsprodukter.

Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H.

AINHOA er et internationalt mærke udbredt i mere end 50 lande, og er kendt for prisvindende skønhedsprodukter og behandlinger af meget høj kvalitet.

Ingredienserne i AINHOA produkterne er omhyggeligt udvalgt for optimal kvalitet, og sammen med AINHOAs store team af professionelle behandlere efterlader AINHOA et stærkt netværk af professionelle kompetencer og heraf en hel verden af tilfredse og loyale brugere af Ainhoas skønne
produkter. 

AINHOA er et lukket produktmærke, hvorfor du KUN kan købe disse skønne produkter hos uddannede kosmetologer, kosmetikere eller hudterapeuter.

Har du tvivlsspørgsmål til produkterne, er du mere end velkommen til at kontakte mig for at sikre dig, at du får det rigtige produkt. 

Forud for dit køb anbefales det, at du har modtaget vejledning ud fra en grundig hudanalyse hos en AINHOA kyndig behandler.

 

Ainhoas hudplejeprodukter er delt ind i serier:

Aqua Sense

Luxe

Luxe Gold

Exigence

Royal Jelly

Purity

Whitess

Senskin

Sensitive

Specific

Specific Extreme

Mens Serien